Kozijnen op maat

 

Onze kozijnen komen uit onze eigen timmerfabriek. De  houten kozijnen worden in de fabriek geheel op maat en naar jouw wens gemaakt. Ben je benieuwd hoe de fabriek eruit ziet? Kom dan gewoon een keer langs voor een bakje koffie. Tot snel!

Hoogwaardige houten kozijnen voor iedereen

Het kiezen van de juiste kozijnen is een cruciale stap bij het bouwen of renoveren. Wij begrijpen dat kozijnen niet alleen functioneel moeten zijn, maar ook een esthetische meerwaarde moeten bieden aan je woning. Onze uitgebreide collectie houten kozijnen biedt een perfecte balans tussen duurzaamheid en uiterlijk.

Waarom kiezen voor onze houten kozijnen?

  1. Duurzaamheid en kwaliteit: Onze kozijnen zijn gemaakt van hout. Wij kiezen voor hout mede vanwege hun duurzaamheid en weerbestendigheid. Onze houten kozijnen zijn bijvoorbeeld behandeld om rot en insectenschade te voorkomen. Verder is ons hout van zeer hoge kwaliteit.

  2. Kozijnen op maat: Onze kozijnen komen uit onze eigen timmerfabriek. De houten kozijnen worden in de fabriek geheel op maat en naar jouw wens gemaakt. Ben je benieuwd hoe de fabriek eruit ziet en wat wij kunnen betekenen? Kom dan gewoon een keer langs voor een bakje koffie. Tot snel!

  3. Stijlvolle kozijnen: Wij geloven dat onze houten kozijnen een belangrijke bijdrage leveren aan de huisstijl. Daarom bieden we een breed scala aan stijlen, kleuren en afwerkingen. Of je nu kiest voor de klassieke uitstraling van houten kozijnen of juist de strakke lijnen. Wij hebben altijd een ontwerp dat perfect past bij een modern of juist een klassiek huis. Wij hebben bijvoorbeeld vele kozijnen gemaakt voor in Oud Edam maar ook in nieuwbouwwijken.

  4. Geïsoleerde kozijnen: Goede isolatie is essentieel voor het comfort en de energie-efficiëntie van je woning. Onze kozijnen zijn ontworpen met geavanceerde isolatietechnieken die warmteverlies minimaliseren en je energierekeningen verlagen. Met opties zoals dubbele of driedubbele beglazing en thermische breuktechnologieën, zorgen onze kozijnen ervoor dat je huis in de winter warm en in de zomer koel blijft.

  5. Veiligheid en comfort: Veiligheid is een prioriteit in elk huis of kantoor. Onze houten kozijnen zijn uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen zoals meerpuntssluitingen en inbraakwerend glas. Dit geeft je gemoedsrust, wetende dat je huis goed beschermd is tegen ongewenste indringers. Bovendien zorgen onze kozijnen voor geluidsisolatie, waardoor je geniet van een rustige en comfortabele leefomgeving.

Professionele installatie van onze kozijnen

Kozijnen van hoge kwaliteit verdienen een vakkundige installatie. Onze ervaren partner installatieteams zorgen voor een nauwkeurige en efficiënte plaatsing van je nieuwe kozijnen, waardoor je verzekerd bent van een perfecte pasvorm en optimale prestaties. We werken snel en zorgvuldig, met minimale overlast voor jou en je gezin.

Klantenservice en ondersteuning
Van het eerste advies tot de nazorg, we zijn er om al je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen bij elke stap. Onze service stopt niet bij de installatie; we bieden ook onderhouds- en reparatiediensten om de levensduur en prestaties van je kozijnen te garanderen.

Neem nu contact met ons op
Of je nu een nieuw huis bouwt, een renovatie plant, of gewoon je huidige kozijnen wilt vervangen, Timmerfabriek Waterland is je betrouwbare partner voor hoogwaardige kozijnen.

Bezoek onze fabriek om meer te weten te komen over onze trappen, deuren, kozijnen en ramen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Rating: 4.5 sterren
6 stemmen